top of page
Over ons 

Wij zijn familie Kroot:

Will Kroot, Marie-Anne van Boxtel, hun dochter Meike Kroot en zoon Jannes Kroot.. Op 25 januari 1998 hebben Will en Marie-Anne de deuren van stal geopend. 

Will kroot is zeer actief in de paardensport en heeft paarden getraind en opgeleid tot Z niveau. Daarnaast heeft hij zijn orun instructeurs diploma. Overdag heeft hij een fulltime job bij VAA en in de avonden geeft hij lessen. 

Marie-Anne van Boxtel is ook altijd zeer actief bezig geweest in de paardensport en heeft via de wedstrijden ook haar man Will leren kennen. Momenteel rijdt ze geen paard meer maar doet ze de dagelijkse verzorging van de paarden met veel liefde en plezier. 

Meike Kroot  is de dochter en rijdt zeer actief in de paardensport zowel nationaal als internationaal. Ze zit nu op een paardensport opleiding om later van de paarden haar beroep te kunnen maken. 

Jannes Kroot is de zoon en is een grote dierenvriend maar zien we ook geregeld op het voetbalveld. Ondanks dat hij niet paardrijdt helpt hij wel wekelijks mee in de stal en is hij groot support!

bottom of page