top of page
beschikbaarheid 

Momenteel zijn er meerdere pony's op stal die een nieuwe ruiter zoeken. 

Dit gaat om een B, C en D pony. Alle drie de pony's zijn allround en hebben een super karrakter.  Even voorstellen:

Devon: Devon is een Git zwarte dartmoor B ruin. Hij is een echt kampioentje. Met verschillende ruiters heeft hij al heel wat ere metaal binnen gesleept. En is in al bijna elke klasse kampioen geworden. Hij is zowel goed in dressuur als springen. Een echte blikvanger die het altijd voor je doet!

Vick: Vick is een new forest  C  ruin die voor iedereen zijn uiterste best doet. 3 erg goede gangen en een mooi formaat heeft. Ook Vick heeft al veel gewonnen en kan zowel dressuur als springen. Meike heeft hem opgeleid tot Z niveau en is daarna veder gegaan onder een andere amazone.  Een echt leerpony met veel kwaliteit. 

Fidel: Fidel is een echte stoere D allround ruin, die stiekem springen wel erg leuk vind om te doen. Een pony met een erg leuk karakter en ook mooi aan de maat. Fidel is van de zelfde fokker afkomstig als Vick. Ook zou hij graag weer willen verschijnen in de wedstrijdring. 

Heb je nou interesse? Neem dan snel contact met ons op! Wij begeleiden de ruiters echt met aandacht die ze nodig hebben en ook op de wedstrijden zijn wij er vaak bij. 

bottom of page